Magnatura

Creada l’any 1990, Magnatura va començar com a distribuïdora de la marca líder del sector de l’alimentació animal, Gallina Blanca Purina.

Després de més de 30 anys d’experiència, la nostra empresa s’ha anat especialitzant i adaptant a les demandes dels clients i a les tendències del mercat, i el que va començar com una petita distribució de pinsos s’ha convertit en un espai  que ofereix tot el relacionat amb el món dels animlals, de les plantes i de la jardineria,com ara decoració, testos, planta de temporada, arbres etc… Tenim les titulacions habilitants per realitzar serveis de tractaments fitosanitaris,  Això sense oblidar els origens el el món de l’alimentació per a animals de granja i sobretot per a mascotes que és el nostre punt fort

Com a serveis complementaris, Magnatura ofereix la possibilitat de contractar la construcció o manteniment de jardins, tractaments fitosanitaris públics i privats i la gestió integrada de plagues, entre d’altres serveis. La nostra botiga compta, a més, amb perruqueria canina.

Més que un centre de jardineria, Magnatura és la culminació del somni d’una família. Amb el pas dels anys hem aconseguit ampliar el catàleg de serveis convertint la petita botiga de l’inici en un garden que hem anat construïnt tenint en compte les necessitats dels nostres clients, la seva satisfacció i la professionalitat i experiència dels nostres treballadors.

De l’herència de l’inici, ens queda la nostra passió per les mascotes i els animals de granja. Disposem d’un servei de perruqueria canina i tots els accessoris i productes alimentaris per a la teva mascota, a més d’un ampli estoc de pinsos, cereals i eines per a la granja.

El nostre creixement ha estat en bona part gràcies a la nostra unió amb el territori i la seva gent, per això a Magnatura hem obert un espai d’agrobotiga amb productes de proximitat per poder-vos oferir els millors productes de la nostra terra i així, de passada , donar un cop de mà als productors locals.

L'any 2022 varem ampliar els nostres serveis i us podem oferir el Moli d’oli, un projecte molt nou que preten que tothom que tingui un olivar ben cuidat pugui recollir el seu propi oli.

 

T’esperem a Magnatura per atendre’t i donar-te el servei de l’única manera que ho sabem fer, amb professionalitat, estima i un somriure. Perquè per a nosaltres tots els clients són com de casa.